Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

05 August 2009

Result Exam..

Result exam dah keluar. Jadi berapa ramai dapat anugerah dekan lagi kali ni?..apa2pun tahniah kepada yang dapat tinggi..yang tak dapat tinggi, boleh cuba lagi sem depan (tapi kena mengulang lah.hehehe..)..sori lama tak update blog, busy betul..wat rph, wat jurnal, lengkap kan folio..tue belum lagi wat mural kat dinding sekolah..dah macam artis seni pun ada..hoho..apa2 hal pun, 1 more weeks to go...have a nice day geng!!..

p/s : manalah pegi contributors yang lain ni...
Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png