Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

30 January 2010

PENGUMUMAN MAJLIS KONVOKESYEN KHAS OUM - 18 MAC 2010




PENGIKTIRAFAN KELAYAKAN PISMK-OUM (KS) DARIPADA JPA MALAYSIA!!!

Salam. Lama jugak nampaknya blog kami ni tak di update. Mesti ramai yang tertanya-tanya, hidup lagi ka diorang ini ha3. Untuk pengetahuan kami semuanya sihat-sihat belaka. Saya sendiri pun macam tak terlajak sihat nampaknya ha3.

Sebenarnya semua kami sangat-sangat sibuk dengan urusan di sekolah hu3. Seperti menyanyi bersama murid-murid, menanda buku, menulis rekod pengajaran, makan di kantin, bersantai di padang,kokum dll yang amat panjang untuk dinyatakan di sini.

BERIKUT ADALAH PERINCIAN PENGIKTIRAFAN KELAYAKAN PISMK-OUM (KS) YANG DIPEROLEH DARIPADA LAMAN WEB WWW.JPA.COM.
PESANAN KEPADA GENG2 OUM, JANGAN RISAU-RISAU LAGI LEPAS PASAL PENGIKTIRAFAN PROGRAM KITA DARIPADA JPA. KALU ADA LAGI LEPAS NI INDIVIDU-INDIVIDU YANG BANYAK SANGAT TANYA, SURUH DIORANG CHECK SENDIRI KAT LAMAN WEB JPA HA3.

ALHAMDULILLAH.....



By : mozas86

05 January 2010

Apa khabar cikgu2 semua??..

salam..

apa khabar cikgu2 pismk-oum yang mula bertebaran bertugas di sekolah rendah mulai 4 Januari lalu?..terlalu banyak sangat perbezaan ketika belajar dan bekerja ni..kepada kawan2 semua, kongsi2kan pengalaman korang tu di sini...

kepada rakan2 di IPGM Kampus Keningau, teruskan belajar dan kutiplah seberapa banyak pengetahuan yang korang perolehi di IPGM. semuanya tu menjadi panduan terlalu berharga apabila korang mula memasuki sekolah nanti..

kepada semua pengunjung yang setia mengikuti blog ini, maafkan saya dan moderator yang lain kerana tidak berkesempatan mengemaskini blog ni beberapa minggu yang lepas. maklumlah sibuk dengan pelbagai aktiviti dan kerja yang bertimbun..

apa2 maklumat terkini, akan kami update dari semasa ke semasa....

salam..
Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png