Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

06 August 2010

Akhirnya...

Salam..

Alhamdulillah...akhirnya atas kesempatan yang ada, mampu gak aku updateang blog ni..sorilah kepada mereka2 yg rajin jenguk blog ex-pismk-oum ni...bukan tak nak update, tetapi sibuk memanjang..

kepada kawan2 yg lain..apa citer sekarang..kalo dah hilang nombor contact member2 kita, post aje kat sini..insyaAllah kita akan masih berhubung..

kepada kawan2 di IPGM Keningau, ada maklumat2 terkini bagitaula..rindu betul nak jumpa ramai2..tak taula bila dapat bertemu lagi.

apa2pun..aku ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada kawan2 muslim, semoga ibadah puasa kita tahun ini diterima Allah..Sekian sahaja tazkirah bulanan daripada Al-Fadhil Ustaz Abdullah Sanim (hehehhehe)..

ikhlas,
fizkitis@epi



No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png