Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

10 March 2009

Ini kejutan yang dinantikan...

Selama 4 hari di Sarawak, pelbagai kenangan dan cerita yang ingin kami kongsikan dengan rakan2 yang mengunjungi blok ini..kalau nak cerita dari A sampai Z memang tak habis.Maklumlah setiap orang ada ceritanya yang tersendiri.. Bebudak PISMK-OUM nie memang hebat, dalam buat kajian tentang motif dan corak tradisional sarawak, sempat lagi shopping..boleh dikatakan setiap orang ibarat bank bergerak, duit ada aje (kecuali moderator.hehe)di sini aku paparkan beberapa foto kenangan ketika kami di sana..kepada kengkawan, tolong upload lebih banyak foto dalam blog nie. aku dah xlarat nak upload, sehari suntuk upload maklumlah internet slow betul..



Hari pertama : Khamis 5 Mac 2009



Hari Kedua : Jumaat 6 Mac 2009



Hari Ketiga : Sabtu 7 Mac 2009



Hari Keempat : Ahad 8 Mac 2009


Pada hari kami ingin bertolak ke Sabah, kami berpeluang berjumpa Jehan Miskin dan Kekasih hatinya di Airport Kuching..Walaupun ramai yang ingin bergambar dengannya termasuklah geng kitorang sendiri namun hanya beberapa orang yang bertuah saja yang sempat bergambar dengannya. Kepada akmal, cuba lagi tahun depan..hahahaha...


Dari kiri : Anim, Shima, Jehan Miskin, Zack dan Epi

4 comments:

  1. Laaa ini ka kejutan tu?
    peh tak terkejut. haha.
    eh selalu aku tgk gmbr jehan d majalah kan ketiak dia slalu bpeluh.
    waktu korang bergambar ni basah tak ketiak dia? hahaha.
    aku lagi terkejut dan merasa kejutan la tengok gambar macik menari2 tu. haha.
    macik tu kalau masuk maktab boleh tertutup peluang aku ikut kagum tarian. haha.

    ReplyDelete
  2. kedengaran ayat2 jeles keluar dari mulut vujie..hahaha..kalo ko nak gak gambar macam nie, kenala edit dulu.hahahaha

    ReplyDelete
  3. wah ...sesangat la tergezut...
    ahahah...tapi aku rasa tak de ape yang istimewanya tentang jehan and gambar tu....tak menarik pun.. lagipun bukanye tak pernah jumpa artis... belambak dekat KL...kite tak perlu tumpang glamer artis untuk buat kite glamer pun.....bak kate mak yam korang patut hindarkan diri dari jumpa si dia ni yang kononnye baik...nanti badi miskin lekat kat korang macam nama Dia GAK ..ahahahah
    adios

    ReplyDelete
  4. iye' jeles..iye' jeles..wakaka ;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png