Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

09 April 2009

Bulan April melompat masuk...


Sedar tak sedar dah pun masuk bulan April..seperti biasa, dalam bulan nie terdapat 2 orang geng pismk-oum yang menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-23 iaitu Sanim (15hb) dan kaka (16hb)..Memandangkan elaun bukupun dah masuk, kenala diorang belanja kita satu kelas. saper setuju???amboi2 yam, ko bab makan memang laju, cepat aje angkat tangan ek..hehehehe..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin...

5 comments:

  1. hepi becoming besday guys =)

    ReplyDelete
  2. moderator,, ko kalau makan mesti aku yg pertama ko ingat.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. happy besday....................

    ReplyDelete
  4. happy celebrated for incoming older day ;> (bleh terima ka tu wish aku?sbb mau lain skit dr wish org..hihihi)

    ReplyDelete
  5. happy birthday ya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png