Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

15 November 2009

Graduation Nite PISMK OUM IPGM Keningau

Cerita dah basi sebenarnya tapi tiada siapa mau update. Takpa. WonderVujie datang menyelamatkan keadaan ini!




Banyak sangat gambar oo. Dan oleh kerana WonderVujie masih macam mamai-mamai bangun pagi belum sarapan perut masih lapar ini, hanya sedikit mampu ku persembahkan padamu sebagai ufti bulan ini. HAHA. Kalau menginginkan gambar lebih banyak tanpa censored, sila secara berjemaah add kami-kami yang mempunyai Facebook. Di situ macam-macam ada. Berbaloi-baloiiii~

Semua yang hadir. Tapi Encik Jais, Encik Johan dan Encik Sanim dah balik awal. Oleh itu terlepas sesi penggambaran ini.

Gaya cucuk bulan. Baiklah WonderVujie memang tak pandai berlakon. Orang semua tengok atas dia sorang tengok camera. Pensyarah tidak termasuk dalam gaya ini. Mereka cool. HEHEHE.

Ok ok. Gambar ini patut letak ataaasss sekali tapi minta maaf WonderVujie malas sekali arrange dia semula. HAHAHA.

Tak. Gambar ini bukan untuk kami. Jangan tengok muka kami. Tapi tolong ya semua. Tolong focus muka Ah Chaw and Nasir. Macam kami ada jemput pelajar dari SK Kura-kura pula. Muka kanak-kanak tak tahan tu. HAHAHA.

Makanan hidangan. Ya, ahli meja kami tak berpeluang menggemuk dengan adanya Zhafran si Michael Jackson tukang baca doa lepas tu dia makan paling banyak. HAHA.

Erk. HAHAHAHA minta sorry banyak-banyak. I cant resist! Layankan je lah gambar ini.




Sekian dari saya WonderVujie. Kembali ke Angkasapuri.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png