Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

16 October 2009

Kesayangan

Agak-agak next year kamu semua rindu-rinduan kenang-kenangan dengan module ni ka? Next year buku teks dibekalkan seperti biasa kepada kita. Tapi subjek lainlah. Kajian Tempatan. Pendidikan Sivik dan Kewarganegaraan. Pendidikan Jasmani. :D


Agak-agak next year module tu berguna lagi ka? Dont say NO heh.. Bukan banyak berjasa ka module tu? Boleh buat cari duit lagi maa. In case sekolah korang ada cikgu OUM. wooppssiiee.. HAHAHA.


Agak-agak kita posting sekolah dekat-dekat ka? Yalah. Boleh lah kita berkumpul lagi like perhimpunan haram only di padang depan SFX sana makan bakso ramai-ramai. Hehe.


Sedih ka? :'(



Agak-agak next year kamu semua rindu aku ka? HAHAHAHAHA. Baiklah. Baiklah. Aku akhiri entry ini sekarang.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png