Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

30 October 2009

Tamatnya sebuah dugaan,,

akhirnya, semalam 29/10/2009 menjadi sejarah apabila kita selesai menduduki exam terakhir untuk program 5 tahun setengah yang kita lalui ni..memang agak sengsara lah exam yang terkahir ni. soalan ekonomi yang boleh buat mata budak2 pismk-oum berpusing 360 darjah macam mata mengkarung..hahahaha..

so, sementara menunggu KISSM yang akan datang minggu depan, apa planning korang? aku, musa, zek dan rosli dah ada planning..tunggu ajela kitorang bentangkan dalam post akan datang ek..hehehhe..kepada budak2 perempuan tu, jangan lupa pulangkan LCD yang korang pinjam untuk tengok movie tu..jangan bawak balik lak..hehehhe..(ini pesanan dari si peminjam)...

bye..see next round..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png