Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

21 October 2009

Rahsia Besar Abad Ini



Baca tajuk kat ataspun dah buat korang tak keruan aje kan?..aku xtipu, memang nie rahsia besar untuk abad nie..paparazzi dari majalah popular seperti MAST**KA telah merakamkan wajah2 budak PISMK-OUM sewaktu tidur..korang bertuah sebab korang antara yang pertama tengok foto2 ini yang belum lagi diterbitkan dalam majalah terbabit.tengok muka mamat kat atas tue, terkejut sangat2 lah tu.. jom kita tengok apa yang menjadi rahsia besar ni..zasssss...




Yana waktu tido memang comei, macam hamster aje dia kan?..hehehe..apesal macam hamster, tak macam panda ek??..wartawan kami masih siasat perkara ni..




Kesian Ah chaw, dah penat sangat main bola keranjang, sampai tertido kat tanah aje..penat sangatlah tu..hehe




Ni apasal macam tersepit aje?..haa kalo nak tau macam niela gaya tido akmal kalo penat sangat menelaah pelajarannya pada sebelah malam..subjek faveret ulangkaji adalah Dota..wakakakaka..




Clarice kepenatan lepas balik dari Tambunan, sampai tertido dalam selipar santi..kesian kan?..ish3...




Mariam kalo tido memang khusyuk, tapi kalo belaja lagi la kusyukkkkkkk (hehehehe)




Ini foto yang diambil masa marina baru balik dari tunas samudera..seminggu duduk dengan tentera laut, tidopun tegak aje..memang berdisiplin kan?..




Kalo si nasir ni memang macam ni, penat main game macam nielah gayanya..abis nampak semua..hahaha




Amboi sanim, mentang2la ko panjang, sampai kaki ko dah tersepak member sebelah..tak patut..tak patut..




Confius aku tengok sanimah, macam tu ke gaya tido dia?pelik gak..hehehe..penat study kot..




Shima tido tenang aje peluk hello kitty tu..tapi dia tak tau, hello kitty tu dah sesak nafas pasal tak leh pegi tandas..hahahaha




Ramai tak tau inilah gaya sebenar zaza waktu tido, cukup santai dan tergantung..inilah yang buat abg lunca dia tertawan...ayunya...hahahahaha




Foto ni diambil waktu blackout baru2 nie..kelihatan cahya, mas, santi, kaka dan cik n** sedang lena dibuai mimpi..begitu erat hubungan mereka. inilah konsep 1Malaysia..mesrakan mereka??hahahhaha




Wajah kepenatan zek kelihatan lepas hantar bapak mertua dia balik baru2 ni..penat sangatlah tu..




Musa sekarang kuat betul tido, asal kenyang aje mula lah nak landing..tak kisah kat mana, asal leh tido..macam harimau dah aku tengok..korang setuju tak?




Korang rasa nie saper?ini rosli la..kepenatan main tenis semalam..berani panggil la dia..itupun kalo berani laa..hahahaha..




terakhir sekali, ini foto siapa?ini la aksi tido epi..penat sangat nak update blog..asyik dia aje yang update, kesian dia kan..tapi apesal aku rasa macam aku aje ni??emm..konfius2...aku ke ni????

1 comment:

  1. ahahahaha...epi..klu ya pun jgn la ba mrajuk....hohoho...entry yg sgt mantap la...yg aku x tahn tu tgk musa tdo cam tu hah....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png