Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

01 May 2009

Eh eh dah bulan Mei rupanya...




Sibuk betul minggu nie, maklumlah banyak benda nak buat. Dengan fail MQA yang tak siap2 lagi..sampai xtido malam dibuatnya bebudak OUM ni..tapi alangkah bagusnya kalau diorng bangun setiap malam untuk solat hajat dan bertahajud (cewah..macam kutuk diri sendiri aje).hehehhe..tapi tak kisahla, sibuk macam manapun birhday kengkawan tak leh lupa..kepada musa dengan clarice, hepi bday!!! terharu rasanya, setiap kali bday diorang, moderator gak orang pertama yang wish..mesti korang terharukan?hahahaha..apa2pun,kepada musa dengan clarice, moh le kita ke KFC..tunaikan tanggungjawabmu...hehehehe..adios...

wassalam....

1 comment:

  1. semua orang kasi hadiah musa pencungkil gigi!!!!



    (sepa suruh dia kasi hadiah aku pencungkil gigi dulu?)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png