Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

09 February 2009

baju klas kita sda bli!!!

weekend yg lalu inuth n da gang p bli bj klas kita di Jakel depn 1 borneo.sblum tu kami uda round di 1 borneo di kamdar n satu kedai yg mhl gila ak lupa uda nama dia glutis ka pa ntah,p kk di segama n kain mewah n p 1 borneo balik tp x jadi bli yg wrna turqois sbb x cukp kain. so kputusan di ambil untk bli di jakel sbb ada prmotion sampai buln 4. hehe..tp mmg penat gila kami bjalan sbb ikut kereta awam lagi,panas dan sempit.jd member pismk oum kna bertrima kasih kpd leader kita n da gang yg bersusah payah mncari kain satu kk huhu...tp kain kita mmg cntik..cept2 kita jahit supaya bleh pakai awal2..ahahaha..

by masferr
tukang simpan duit pismk-oum

4 comments:

  1. Huyoo...
    ada baju baru uda korang...
    Tahniah tahniah!!!..

    ReplyDelete
  2. masfer,,
    patut la ko balik2 ja kemarin trs xda dgr suara langsung.. tidur sampai pagi trs.. hahahaha..

    ReplyDelete
  3. cpt2 buat baju..ble kita tyg brmai2 nnt..kui3..pesen dia kurung moden n kain belah depan k..tp suka ati laa nak belah jadi ke x..pesen lelaki plak..kebaya pendek wif kain belah tepi smpi peha..hahaha.

    p/s: iye'..ko licinkan dlu kaki ko ye..nnt kak ja pgsn nmpk ko..hik3

    ReplyDelete
  4. oiiii kureng kau cahya.....bulu kaki aku mahal tau.......ramai orang nak mintak tapi aku tak bagi sebab limited edition......lagipun aku tak yah la macam korang terpaksa pinjam pisau daging ngan kak jah sebab nak cukur bulu kaki...
    ahahahahah..... guna jari pun boleh......
    ahahahahah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png