Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

13 February 2009

Birthday girl februari nie..



Kepada vujie, kami doakan semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..memandangkan ko mengidam nak makan cheese cake, apa kata belanja kitorg makan kek tue?bijak kan idea nie...hehehehe

2 comments:

  1. hahahahaha..
    ko amik gambar sailormoon aku ni apsal???
    hahaha..
    cheese cake? erk. tgk la klau aku ada duit lbih. haha. (klau takda, mksudnya takda dt lbih.haha.)

    ReplyDelete
  2. xde duit ko hutangla, aku xkira..aku tau mesti ada (mandatori)..HAHAHAHA...macam raja lak rasa...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png