Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke blog kami. Sebarang komen dan pendapat bolehlah diajukan terus ke buku pelawat kami ataupun kepada moderator blog ini.

03 February 2009






Salam

Pernah dengar tak istilah kempunan geng?..wakaka itu la tu, geng kelas aku ni klu kempunan nk makan payau xpernah mengambil kira faktor cuaca n iklim (maklumla skarang belajar bab luluhawa kn?) apatah lg bab jarak n perjalanan termasuk bab pening2 akibat hentaman dek daging payau yang BERKOLESTROL tue(istilah org berdiet mcm Zaza; jgn marah haha). Tup tap ujan bru nak abis dieorang geng pompuan pn dah bertolak bersemangat beralaskan kaki jalan dri institut ke sebuah surga payau di jabatan haiwan. Ak dengar criter c kaka dah berjaya pujuk pakguard yg begok tu tuk c lepas bdak2 yg kempunan payau ni (nasib mulut maniz). Tapi kn ak lewat skit la jln skali coz g pekan dlu..sampai2 sume dah bertenggek depan mangkuk2 Sup Payau dan deretan Nasi goreng payau yg berbau enak bangat membuatkan hati siapa shj tertawan nak paw dieorang..nak sebut sorang2 matila geng, ap yg ak tgok suma makan tak berpanggung geng..tp pandei lak dieorg cover time amik gambar oleh cameragurlz yg tidak berbayar(bukan marina n mak long k! ditegaskan dieorg dibayar bh) haha..Bila dh selesai mkn ak dh nk chow dh dah..bru nak amik lap(corner)dah kena hentam sekor lembu..bukan langgar jo, tpi kena buli lembu batu tu disuruh jdi model tuk peragaan dieorg termasuk ak sblum balik....ok chaw geng jgn marah nti sapat tua haha..by akmal

4 comments:

  1. aku nak bt pendedahan..aku n marina nak bt mogok..kami x trma sbrg pembayaran ats khdmat yg diberi..tukang tulis..kmi mnuntut bayaran scpt mungkin!

    ReplyDelete
  2. Aikk...
    apasal ngan kak cahya tu??
    mogok pasal apa??? (kurang jelas dengan cerita sebenar)... hehehe

    ReplyDelete
  3. semua gmbr cantik2!!

    korang katne ha???

    xpenah nmpk pon kat keningau nie~
    heheh

    ReplyDelete
  4. tu comelan..kaka tlh difitnah o abg akmal mnrima byrn pngkapan gmbr..prcylah itu suma fitnah..kaka bt keje ikhlas..har3 ;p


    tuk cik pika da polka plak..gmbr itu diambil di taman haiwan kat bwh mktb ni..hujung jln sn..kuar dr pgr mktb.ko belok kiri..pastu ko jalan smpi ko rs dah nak pgsn then ko belok kiri lagi..yg pntg ko mst llu jln x bertar tym pusing kiri tu..pastu jln lurus smpi jumpa pgr..itulaa tmpt dia..sblm jln bc doa dl..isnsyaAllah x sst..amiiiiiinnnn ;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
http://2.bp.blogspot.com/_sYx8LhsF1y0/SZyFeDqrknI/AAAAAAAAAwI/hzZSY5krbTo/s1600-h/jom_04.png